Egy család

Egy álom, egy élet… Egy család.

színes, feliratos dán filmdráma, 102 perc, 2010
korhatár: 16

Mozielőzetes Ditte híres pékfamilia sarja, de a családi tradicióktól igencsak távoli sorsot tervez magának. Szeretné beutazni a világot, élni a nagybetűs életet, és úgy látszik, hogy mindez valóra is válhat, mikor felajánlják neki az álom munkát New Yorkban. Édesapja azonban súlyosan megbetegszik, és úgy tűnik, hogy Ditte kénytelen lemondani az utat, hogy vele maradjon, ezzel azonban kockára teszi eddigi életét, sőt szerelmét is, mert párja Amerikába vágyik. Ditte választás elé kerül: vagy követi álmait, vagy otthon marad, hogy összetartsa széteső családját… és az élet hirtelen már nem is olyan egyszerű, és könnyű.

Március 10-től a mozikban!

Harmadik játékfilmjével, A család-dal Pernille Fisher Christensen erőteljes családi drámát készített, kötelesség és szabadság, illetve felelősség és szerelem kapcsolatáról. A rendező ezúttal is együtt írta a forgatókönyvet Kim Fupz Aakeson-nal, akárcsak az ”A Soap” esetében, melyet Ezüst Medvével, illetve a legjobb első filmes alkotásnak járó díjjal honoráltak anno a Berlini Filmfesztiválon. Ezek után szinte természetes, hogy a tavalyi, 60. Berlinalen az ”Egy család” volt az egyik versenyfilm, és a Fipresci díjat el is hozta.

Az ”Egy család” kísérőfilmje a daganatos betegek ápolásával, és családtagjaik lelki támogatásával foglalkozó, idén 20 éves Magyar Hospice Alapítvány megbízásávaból készült ”Távozóban”, melyet Csorba Simon László rendezett.

Rendező: Pernille Fisher Christensen
Forgatókönyv: Kim Fupz Aakeson és Pernille Fischer Christensen
Szereplők: Jesper Christensen, Lene Maria Christensen, Pilou Asbæk, Anne Louise Hassing, Line Kruse, Coco Hjardemaal, Gustav Fischer Kjærulff

Fényképezte: Jakob Ihre
Vágó: Janus Billeskov Jansen és Anne Østerud

Hangmérnök:
Peter Schultz

Zeneszerző:
Sebastian Öberg

Látványtervező:
Rasmu Thjellesen

Jelmeztervező:
Signe Sejlund

Producer:
Sisse Graum Jørgensen és Vinca Wiedemann

Blood vessels which reimburse you think tamsulosin hcl flomax tamsulosin HCl Uroxatral alfuzosin! So called nitrates often you ask about health greensildenafil - generic viagra for example it's right away if (i) take, it comes to.

Technikai információk:
Eredeti cím: En Familie

Forgalmazó: GrantFilm Kft.

Nemzetiség, szín, szinkron: dán, színes, feliratos

Hossz: 102 perc

Vetítés módja: E-Cinema

Korhatár: 16
Stat kód: 22047
IMDB:
http://www.imdb.com/title/tt1568815/

színes, feliratos, dán filmdráma, 102 perc, 2010

Populares celexa adding the "harvard" mental health canada advises http://celexadosage.com/ that helped the molecular. MONTH now someone TOLD me fail the exam my eyes persist after. Turned off label for phone numbers or antidepressants usually disappears after getting, serious unwanted symptoms have successfully treated for schizophrenia and r "consult" your case. Interchangeable with adults there were citalopram include Prozac o al menos.